Makedonija Soobrakaj A.D.
Контакт форма
Име и презиме
Е-mail
Порака
Дирекција

Адреса: Градски ѕид бр. 13
Скопје, Македонија

Телефон: 02 3292 140,
02 3292 170,
02 3292 190,
02 3292 100
Факс: 02 3292  150

e-mail:  obuka@maksoob.com.mk


Види Македонија Сообраќај на поголема мапа

Аранжмани

Нашата туристичка агенција нуди голем број на аранжмани.
прочитај повеќе »
Aвтобуски превоз

Патувајте брзо и безбедно со Македонија Сообраќај.
прочитај повеќе »
Хотели / Апартмани


Погледнете ги објектите со кои располагаме.

прочитај повеќе »

 

Контакт

За подетални информации контактирајте не...
прочитај повеќе »

© 2011 | Македонија Сообраќај | Сите права се задржани.

Designed & developed by Artisoft.