Makedonija Soobrakaj A.D.
Контакт форма
Име и презиме
Е-mail
Порака
Туристичка агенција

Адреса:  Адреса: бул. Партизански Одреди, бр. 14/А-4 Скопје,  - Центар, Македонија

Телефон:  + 389(0)2 32 92 155,
+ 389(0)2 32 92 156

e-mail:  travel@maksoob.com.mk
             

Дирекција

Адреса: Градски ѕид бр. 13
Скопје, Македонија

Телефон: 02 3292 100
Факс: 02 3292  150


Види Македонија Сообраќај на поголема мапа

Аранжмани

Нашата туристичка агенција нуди голем број на аранжмани.
прочитај повеќе »
Aвтобуски превоз

Патувајте брзо и безбедно со Македонија Сообраќај.
прочитај повеќе »
Хотели / Апартмани


Погледнете ги објектите со кои располагаме.

прочитај повеќе »

 

Контакт

За подетални информации контактирајте не...
прочитај повеќе »

© 2011 | Македонија Сообраќај | Сите права се задржани.

Designed & developed by Artisoft.