Makedonija Soobrakaj A.D.

ИТАЛИЈА

  Венеција - Верона - Венеција - Верона


  Венеција - Милано - Сирмионе - Венеција - Милано - Сирмионе


  КАСТАЛАНЕТА МАРИНА - ПУЉА


  ЛЕЧЕ - ЛЕЧЕ


  Сицилија - чартер - СИЦИЛИЈА

 


Аранжмани

Нашата туристичка агенција нуди голем број на аранжмани.
прочитај повеќе »
Aвтобуски превоз

Патувајте брзо и безбедно со Македонија Сообраќај.
прочитај повеќе »
Хотели / Апартмани


Погледнете ги објектите со кои располагаме.

прочитај повеќе »

 

Контакт

За подетални информации контактирајте не...
прочитај повеќе »

© 2011 | Македонија Сообраќај | Сите права се задржани.

Designed & developed by Artisoft.