???????? ???????????

Патничко осигурување

Еуролинк

ГРЦИЈА и БУГАРИЈА

 • За осигурување со траење од 12 месеци за 30 осигурани дена (150 евра франшиза) – 400 ден и 339 со семеен попуст
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 90 осигурани дена (150 евра франшиза) -1200 ден и 1015 со семеен попуст

ЦЕЛ СВЕТ

 • За осигурување со траење од 12 месеци за 30 осигурани дена ( без франшиза ) – 923 ден и 785 ден. со семеен попуст
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 90осигурани дена ( без франшиза ) – 2768 ден и 2353ден. со семеен попуст
 • За осигурениците на возраст од 65 до 70 години, се пресметува зголемување на основната премија во висина од 100%.
 • За лица со 70 години старост траењето може да биде најмногу до 30 дена.

Евролинс

ГРЦИЈА

 • За осигурување со траење од 12 месеци за 30 осигурани дена (150 евра франшиза) – 350 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 30 осигурани дена (без франшиза) – 700 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 90 осигурани дена ( 150 евра франшиза) – 1050 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 90 осигурани дена ( без франшиза ) - 2110 ден

БУГАРИЈА

 • За осигурување со траење од 12 месеци за 30 осигурани дена (150 евра франшиза) – 310 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 30 осигурани дена (без франшиза) – 630 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 90 осигурани дена (150 евра франшиза) – 940 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 90 осигурани дена (без франшиза) – 1890 ден

ЕВРОПА

 • За осигурување со траење од 12 месеци за 30 осигурани дена (150 евра франшиза ) – 670 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 30 осигурани дена (без франшиза ) – 1350 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 90 осигурани дена (150 евра франшиза) – 2030 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 90 осигурани дена (без франшиза) – 4050 ден

ЦЕЛ СВЕТ

 • За осигурување со траење од 12 месеци за 30 осигурани дена (без франшиза) – 1620 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 90 осигурани дена (без франшиза) – 4860 ден

 • Лица над 65 години плаќаат 100% доплата ,старосната граница за осигурување е 72 години.
 • За помлади од 18 години следува попуст од 40%.

Инсиг

ГРЦИЈА

 • За осигурување со траење од 12 месеци за 30 осигурани дена (50 евра франшиза) – 310 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 30 осигурани дена (500 евра франшиза) – 199 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 90 осигурани дена (50 евра франшиза) – 1733 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 90 осигурани дена (500 евра франшиза) – 1113 ден

ЕВРОПА

 • За осигурување со траење од 12 месеци за 30 осигурани дена (50 евра франшиза) – 1114 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 30 осигурани дена (500 евра франшиза) – 733 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 90 осигурани дена (50 евра франшиза) – 3095 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 90 осигурани дена (500 евра франшиза) –1998 ден

ЦЕЛ СВЕТ

 • За осигурување со траење од 12 месеци за 30 осигурани дена (50 евра франшиза) -2785 ден
 • За осигурување со траење од 12 месеци за 90 осигурани дена (50 евра франшиза) -8357 ден

 • Лица над 65 години плаќаат 100% доплата, над 70 години периодот на важност на полисата е до 90 дена.
 • Попуст за деца од 3-14 години е 50%.

Аранжмани

Нашата туристичка агенција нуди голем број на аранжмани.
прочитај повеќе »
Aвтобуски превоз

Патувајте брзо и безбедно со Македонија Сообраќај.
прочитај повеќе »
Хотели / Апартмани


Погледнете ги објектите со кои располагаме.

прочитај повеќе »

 

Контакт

За подетални информации контактирајте не...
прочитај повеќе »

© 2011 | Македонија Сообраќај | Сите права се задржани.

Designed & developed by Artisoft.