???????? ?? ????????

Пребарај возен ред

 Повратен билет
 Единечен билет
Од

До

Датум на поаѓање

Датум на враќање

Број на патници

Пребарување нарачки

Број на нарачка
E-mail
Политика на испорака

Билетите нарачани преку www.ms.mk купувачот ги добива по пат на е-маил во последниот чекор од купувањето. Доколку не го добиете е-маил-от, обидете се да ја пронајдете нарачката и повторно да побарате да Ви биде испратен е-маил. За таа цел потребно е да ја внесете Вашата е-маил адреса и бројот на нарачката во делот Пребарување нарачки. Доколку повторно не го добиете е-маилот Ве молиме контактирајте не.

Билет добиен во електронски формат преку платформата за онлајн-продажба е веродостоен и автентичен како и билет купен во било кое продажно место на МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ А.Д.

МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ А.Д не врши физичка испорака на билети купени преку платформата за онлајн продажба.

Аранжмани

Нашата туристичка агенција нуди голем број на аранжмани.
прочитај повеќе »
Aвтобуски превоз

Патувајте брзо и безбедно со Македонија Сообраќај.
прочитај повеќе »
Хотели / Апартмани


Погледнете ги објектите со кои располагаме.

прочитај повеќе »

 

Контакт

За подетални информации контактирајте не...
прочитај повеќе »

© 2011 | Македонија Сообраќај | Сите права се задржани.

Designed & developed by Artisoft.