???????? ?? ???????????

Пребарај возен ред

 Повратен билет
 Единечен билет
Од

До

Датум на поаѓање

Датум на враќање

Број на патници

Пребарување нарачки

Број на нарачка
E-mail
Политика за рефундирање

Во случај на ОТКАЖАНИ или ОДЛОЖЕНИ НАСТАНИ, МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ А.Д. ја има следната политика:

• За ОТКАЖАНИ настани во рок од 7 (седум) работни дена ќе Ви бидат вратени парите за билетите купени преку платформата за онлајн продажба на билети.
• За ОДЛОЖЕНИ настани навремено ќе бидете информирани од наша страна за датата и времето на настанот. Доколку терминот за одложениот настан не е во согласност со вашите активности, билетите ќе ви бидат заменети со билети за друг настан или парите ќе ви бидат вратени.

Аранжмани

Нашата туристичка агенција нуди голем број на аранжмани.
прочитај повеќе »
Aвтобуски превоз

Патувајте брзо и безбедно со Македонија Сообраќај.
прочитај повеќе »
Хотели / Апартмани


Погледнете ги објектите со кои располагаме.

прочитај повеќе »

 

Контакт

За подетални информации контактирајте не...
прочитај повеќе »

© 2011 | Македонија Сообраќај | Сите права се задржани.

Designed & developed by Artisoft.